Taksäkerhet för en tryggare arbetsplats 

Vi på Svenska Papptak & Tätskikt monterar taksäkerhet för att skapa en tryggare miljöer för när man ska beträda eller arbeta på ett tak. Att ha taksäkerhetsanordning är nödvändigt för arbetsgivare, fastighetsägare och för det som skall planera inför ny- och ombyggnad. Vi vill kunna ge alla möjligheten till en trygg och säker arbetsplats.

Vi monterar all typ av taksäkerhet

Hos oss kan vi hjälpa er att montera all typ av taksäkerhet oavsett behov. Det finns olika typer av taksäkerhet med olika funktioner.  Är du osäker på vilken typ av taksäkerhet som krävs för er fastighet? Inga problem, vi hjälper er att hitta den taksäkerhet som passar er bäst.

 • Snörasskydd

  På vintern händer det lätt att is och snö faller ned från taket och kan orsaka skada för människorna i runt omkring och skada på sin egendom. Med ett snörasskydd kan man förhindrar fler oväntade olyckor. Ett snörasskydd finns i flera olika varianter och färger.

 • Takstegar

  Takstegar finns i flera olika modeller och vi hjälper er att montera oavsett typ av takstege. Vid köp av takstege är det viktigt att välja en stege som man kan arbeta säkert och stabilt på. Det man bör ha i åtanke vid köp av takstege är taklutningen, takhöjden samt underlaget som stegen ska stå på.

 • Gångbryggor

  Ett säkert och smidigt val för att skapa en säker passage när man ska ta sig från A till B.

 • Förankringsanordning till fallskydd

 • Skyddsräcken runt takluckor

  Ett skyddsräcke finns till för att skydda för att förhindra fall längst takkanten, arbetsplatsen eller från utrymningsvägar.

 • Väggstegar

  Monteras enkelt och smidigt på huset för att enkelt och säkert kunna ta sig upp på taket.

 • Nockräcken

  Är till för att kunna förankra en livlina vid tillfälligt arbete på tak så man kan arbeta säkert.