Vi lägger ditt papptak enkelt & smidigt

Vi är specialiserade på papptak och levererar alltid ett bra resultat med lång hållbarhet. Tillsammans skräddarsyr vi lösningar och ideér över just ditt tak och är lyhörda på vad du har för önskemål och behov. Vi säkerställer alltid att jobbet blir professionellt utfört och att vi kan försäkra dig om att det kommer höja värdet på ditt hus. Vi arbetar med takläggning för både små och stora projekt. Allt från villor till stora industriområden. Våra takläggare är certifierade tak och tätskiktsmontörer med många års erfarenhet.

Varför välja papptak?

Papptak är ett prisvärt alternativ när man ska lägga om sitt tak jämfört med andra takbeläggningar. Hos oss erbjuder vi alltid material av högsta kvalité med bästa möjliga slutresultat, till konkurrenskraftiga priser.

Att tänka på när man lägger papptak

Det finns olika delar som man måste tänka på när man ska lägga ett papptak som ska ge ett bra slutresultat. Det viktigaste att ha i åtanke när man ska lägga sitt papptak är att man är medveten om att det finns olika typer av papptak. En del papptak ska läggas horisontellt och andra ska läggas vertikalt.

Renovera och underhåll ditt papptaket för längre hållbarhet

Det är även väldigt viktigt att man är noggrann med kanterna på sitt papptak så att inga glipor uppstår. På en del gamla hus som länge haft sitt papptak kan man behöva reparera det. Ett papptak ska alltid underhållas för att bibehålla kvaliten så bra och länge som möjligt. Självklart utför vi både läggning av nytt tak men även med reperationer på ert befientliga papptak.

Slipp krånglet & få det sluresultat du önskar – Anställ oss så lägger vi ditt papptak

när man lägger ett papptak är det många moment som måste göras rätt för att få ett långvarigt och hållbart resultat. Genom att anställ en proffesionell takläggare slipper du allt krångel och merkostnader för att det resultatet inte blev som det skulle . Med oss som er takläggare kan vi alltid garantera ett snyggt och hållbart slutresultat. Gör det lätt för dig och anställ ett proffs istället. Sugen på att veta mer? Kontakta oss redan idag